beats by dre cheap

Intervju - Clarin

-Samo sto je zavrsio snimanje Por amor a vos priprema se za ulogu sa Sabinom Garciarena zajedno.Nedostaje mu Meksiko i radije ne bi zivjeo sa svojom djevojkom.

-Unatoc godinama koje zivi u zemlji i vokalu argentinskom,Felipe ne moze zaboraviti ono sto je ostalo u njegovom azteskom govoru.Dok je zadrzao bradu zbog snimanja za seriju Por amor a vos,meksicki glumac mnogo bolje izgleda sa svojih 26 godina.To je zbog toga sto je dobar ili adolesent.
Medjutim,na posljednjoj seriji Pol-ke animiran je kao slobodnjak i kao treca osoba izmedju Jazmin i Leona.
"Na kraju moja uloga je bila zlocasta,losa,losa.Stvari koje se ne rade,a jos manje otmica djeteta.Ali kad je bilo lose,kada je Jazmin bila u zatvoru ne oteta,kada sam manpulisao njome,taj mi se dio svidja.Jednog dana sam otisao u vocaru i gospodja mi je rekla:Proklet si,nije da si los,nego si proklet."rekao je Felipe Colombo 7 dana casopisu pri kraju zavrsetka snimanja serije.

-Biti los je bio ukus koje ti se daje?

-Svidjelo mi se.Usao sam u seriju kroz nekoliko epizoda,isao,podizala me Jazmin i isao sam.Kanije sam prosao kroz sve sto sam trebao proci i svidjelo mi se,mnogo sam se zabavio.

-Bila je drugacija uloha nego sto si dosad radio

-Vec uloga u "Son de fierro" je bila drugacija.Kao glumac ne bih trebao reci da je promjena losa.Pokusavam ne misliti sta sam radio lose nego misliti da sam bio dobar,govorili su mi da su oni bili losi.Ja sam se osjecao kao heroj i radio sam sve jer sam bio zaljubljen.

-U stvarnom zivotu je li vam se desilo da ste opsjednuti nekom zenom?

-I...na vrijeme,ali sa srecom bila je uzvracena i bili smo obadvoje opsjednuti i kasnije je dosla ljubav.Ali za manipulaciju,to ne.

-Nikad niste imali ne uzvracenih ljubavi?

-Da,vecinom.Neki dan sam cuo da je prava ljubav ona koja ne postoji.Onda,da,zaljubljivao sam na taj nacin,i uvijek ce biti velike ljubavi jer nikad nisam poljubio i drugi dan rekao lose mirise i ne svidja mi se vise.

-Sta mislite o tome sto se dogadja o nasilju mladima ovog ljeta?

-Mnogo puta,u istoriju covjcanstva koristila se fraza"mladi su poludjeli".Mnogo puta su se pocinile greske u toj recenici,priznati i reagovati.Ne bih davao savjete mladima jer sam i ja mlad i radim na tome na pocesima i sudjenjima sta je dobro a sta lose.Ima svoj nacin postojanja,mnogo sam mirniji,tip sa koji misli o puno stvari,ali ne idem extremima,jer ponekad i sam blokiram.Poruka mladima bi bila da budu odgovorni.Ti mladi koji imaju idole,roditelji su mladih koji ce sda reci zasto se obukla tako,pocesljala i slicno.Ti mladi se bore za promjenu svijetai ne vidim razloga zbog kojeg su rekli,ispod ruke,a ja bih sada svojoj djeci rekao da je lose biti toliko vremena na internetu.Moja poruka bi bila da je to udio interneta,moramo im dati kontrolu a ne represiju.

U poslovnom smislu imas projekata. A u emotivnom, kako ide ?

- Veoma dobro. Skoro sam 2 godina sa Ceciliom
- Zivite li zajedno ?

- Ne, zivimo veoma blizu. Svidja nam se to sto zivimo blizu.

- Ona nije glumica. Kako se nosi s tvojom karijerom glumca ?

- Dobro, ona je garderoberka(nesto tako), onda poznaje malo taj prostor. Pored toga ona je dusa.

- Veoma si zaljubljen ?

- Ludo
(nastavak ce biti postavljen ovih dana)

Felipe Colombo Balkan
http://felipecolombo.blogger.ba
25/02/2009 12:58