beats by dre cheap

"Enséñame a vivir"

Ovog ponedeljka, 23. marta, pocinje snimanje nove serije Pol-ke za Canal 13.
Romanticna komedija u kojoj ce glumiti Pablo Rago i Violeta Urtizberea, izmedju ostalih.

“Enséñame a vivir” je romanticna komedija u kojoj ce glavni glumci biti Pablo Rago i Violeta Urtizberea(njena prva glavna uloga), pored njih u seriji ce glumiti jos i: Ana María Picchio, Felipe Colombo, Laura Azcurra, Jorge Suárez, Patricia Etchegoyen i Adela Gleijer, izmedju ostalih.

Sinopsis


Prije 20 godina, miran odmor porodice Fernández Salguero - jedan milionerski bracni par i njihova mala cerka, Clodine (Violeta Urtizberea) - pretvorio su u pocetak jedne price o ljubavi, mrznji, lazima i socijalnim razlikama.

Povratak u Buenos Aires se pretvorio u tragediju kada je avion u kom je putovala porodica, zajedno sa svojim slugama - bracni par Benitez (Jorge Suárez y Patricia Etchegoyen) - zajedno sa njihovom malom cerkom, Lorena Emilia (Julieta Zylberberg) pao u neku dzunglu zbog kvara.
Jedini koji su prezivjeli su sluge i 2 male djevojcice.

Benitezovi, vidjevsi da je Coldine ostala siroce, odlucuju da je ostave u dzungli, vracaju se u Buenos Aires i daju svoju cerku Amandi Fernández Salguero (Adela Gleijer) govoreci joj da je to njena unuka i tako osiguravaju buducnost svojoj kcerci. 20 godina kasnije, lazna Coldine (Julieta Zylberberg) odrasta u ponosnu i povrsnu djevojku u svijetu luksuza.

Ali njena sreca se mijenja kada novinari objave najmanje ocekivani natpis: jedna djevojka, poznata kao "djevojcica iz dzungle" je uspjela da prezivi 20 godina u dzungli odgajana od strane nekih majmuna. Kada su culi tu vijest, Amanda odlucuje da dovede djevojku po imenu Asai da zivi u njihovoj kuci jer je njena prica podsjeca na tragicnu nesrecu u kojoj je izgubila svog sina i snaju.

Od tada Benitezovi zive u strahu da ce njihova tajna biti otkrivena, pravi identitet djevojcica. Ali Asai i Clodine, ne samo da su povezane zbog zajednicke proslosti, niti se samo bore za Amandinu ljubav, vec takodje i za ljubav Lucasa Linaresa (Pablo Rago), mladog i zgodnog profesor.

Clodine se zaljubljuje u Lucasa i tvrdoglavo pokusava da dobije njegovu ljubav na sve nacine. Medjutim, on je zainteresovan za Asai i pokusava da je nauce kako da se ponasa kao jedna gospodjica. Veza izmedju njih dvoje postaje ocigledna i polako njihovo razdvajanje postaje jedino sto zanima Clodine.

Felipe Colombo Balkan
http://felipecolombo.blogger.ba
21/03/2009 23:33